top of page
  • rhmkrete

Waarde en verbinding voor je relaties in deze bijzondere tijd

Sinterklaas en Kerst komen eraan! En dat in een tijd waarin de wereld om ons heen vol uitdagingen zit. Hoe mooi is het dan om juist nu jouw relaties te verrassen met een waarde(n)vol en verbindend kado? Ben jij op zoek naar precies zoiets? Dan hebben wij iets moois voor je. Vier prachtige inspirerende en praktische boeken over veiligheid.

Geef veiligheid met passie en van binnenuit wortels én steun tegelijkertijd het KWF Kankerfonds en/of Slachtofferhulp Nederland!

Passie verbindt en maakt het verschil.

Drie mensen met een grote passie voor veiligheid hebben ieder een boek geschreven, eentje inmiddels al twee. Drie mensen met heel verschillende achtergronden èn met enorm veel overeenkomsten in hun denken en doen over veiliger en gezonder werken.

Roland Bakker, de helaas veel te vroeg gestorven chemisch ingenieur en later Manager Personal Safety bij Shell. Zijn motto was ‘The key to safety is passion’.

Vlak voor zijn overlijden in juni 2020 liet hij een prachtig document na: ‘Veiligheid van Theorie naar Actie’. Zijn partner Saskia Schoute heeft daar in 2021 een prachtig boekje van gemaakt dat inmiddels ook is vertaald in het Engels.

Annemarie Timmermans bracht begin 2019 ‘Geef veiligheid wortels’ uit. Een boek boordevol inspiratie, reflectievragen en praktische tips, gebaseerd op haar jarenlange ervaring als gedragsveiligheidskundige.

Enthousiaste reacties van Roland leidden destijds tot een uitnodiging voor haar boekpresentatie. Een mooie vriendschap ontstond. Eerst met Roland, die een ambassadeur werd voor ‘Geef veiligheid wortels’, en na zijn overlijden met Saskia. In januari 2022 verscheen Annemarie’s tweede boek ‘In 10 stappen verbindend adviseren’.

Rob Kreté schreef als voormalig plantmanager ‘Veiligheid van Binnenuit’. In 2013 legde hij, in zijn rol als manager, een BRZO fabriek stil omdat hij het té onveilig vond. Dat leidde tot nieuwe inzichten. Hij schreef zijn ervaringen en lessen op.

Hoewel Rob zijn roots in de chemie heeft en Annemarie in de veiligheid, blijkt er zoveel overeenstemming te zijn tussen hun visies en aanpak dat een mooie samenwerking ontstond. Deze heeft inmiddels geleid tot een eerste zeer goed gewaarde workshop met zowel directeuren/managers als veiligheidsprofessionals.


Bestel nu deze waarde(n)volle kado’s.


Wil jij jezelf, jouw medewerkers en/of jouw relaties een waarde(n)vol kado geven? Bestel dan bij Saskia, Rob of Annemarie de boeken naar jouw keuze, en steun daarbij gelijk een of twee goede doelen!


‘Veiligheid van Theorie naar Actie’:

Stuur een mail naar hetboekjevanro@gmail.com voor jouw Nederlandse en/of Engelse exemplaren.

‘Veiligheid van Binnenuit’:

Ga naar www.veiligheidvanbinnenuit.nl/webwinkel voor Nederlandse, Engelse of E-boek versies.

‘Geef veiligheid wortels’ en ‘In 10 stappen verbindend adviseren’ Ga naar www.annemarietimmermans.nl/boeken. Geef veiligheid wortels is ook als E-boek verkrijgbaar.

Donaties aan het KWF Kankerfonds en Slachtofferhulp Nederland

Normaal doneren Saskia en Annemarie van ieder verkocht exemplaar van het boekje van Ro en het eerste boek van Annemarie respectievelijk €1,19 aan het KWF Kankerfonds en €1,00 aan Slachtofferhulp Nederland. Speciaal voor deze actie doneren we van ieder verkocht boek € 3,50 aan deze doelen. Rob doet mee! Ook hij doneert van ieder verkocht boek in deze actieperiode € 3,50 en verdeelt dit over beide goede doelen. Deze actie loopt tot en met 31 december!

bottom of page